domingo, 31 de mayo de 2015

GEL

És l'estat de l'aigua sólidos (H2O) el qual es forma quan aquest es Troba En Una Temperatura del als inferiores a 0 ° C, Qué es el seu punt de congelació. Com Que El gel de té Una densitat menor a la de l'aigua líquida, sura en aquesta. L'acumulació de la neu, en les glaceres i molt agente de la ONU el seu Moviment és erosiu potente. Té Una gran Importancia En La conservació d'aliments. Des de fa uns anys d'centenars s'utilitzaven Pous de gel por un l'emmagatzemament d'aquest. Actualment s'utilitzen neveres i congeladores por un Fabricar el fred Necessari.


Estructura cristal·lina 

Un atmosférica Pressio, les moléculas d'aigua s'estructuren de Manera tetraèdrica, en Virtut de l'enllaç d'hidrógeno. Per això, les moléculas d'aigua s'amunteguen de Manera compacta, por tant, la densitat del gel és menor la del que de l'aigua (al voltant de 0,9).



No hay comentarios:

Publicar un comentario